Työvoima ja kotoutuminen

TE-palvelut

TE-palvelut

Kehitämme työ- ja elinkeinopalvelujen prosesseja voimassa olevan lainsäädännön puitteissa yhteistyössä työ- ja elinkeinopalvelujen tuottamiseen osallistuvien eri osapuolten kanssa. Näitä ovat esimerkiksi työ- ja elinkeinoministeriö, ELY-keskukset, TE-toimistot sekä kunnat.

Kehitämme tulevaisuuden digitaalisia kokonaisratkaisuja sekä mahdollistamme tilastointi- ja tiedolla johtamisen tarpeet TE-Digi-hankkeen avulla.

Lue lisää TE-Digi-hankkeesta

Koordinoimme kansallista urasuunnittelutaitojen edistämishanketta ja ohjausosaamista vahvistavaa kokonaisuutta vuosien 2022–2024 aikana.
Lue lisää elinikäisen ohjauksen kehittämisestä

Mahdollistamme monialaisten palvelujen kehittämisen sekä moniammatillisen työn tuen asiantuntijoille. Tuemme verkostotyön periaattein Ohjaamojen, työllistymistä edistävien monialaisten yhteispalvelujen (TYP), maahanmuuttajien ohjaus- ja neuvontahankkeiden sekä maahan muuttaneiden osaamiskeskusten toimintaa.

Lue lisää monialaisten palvelujen tuesta

Osallistumme 1.3.2023 hyväksytyn TE-palvelujen uudistuksen toimeenpanoon. Tehtävämme on varmistaa omalta osaltaan, että keskeiset toiminnot ja palvelut ovat toimintavalmiita sekä tarjottavissa KEHA-keskuksesta, kun järjestämisvastuu siirtyy kunnille ja työllisyysalueille 1.1.2025.

Lisätietoja TE-palvelut 2024 -uudistuksesta (tem.fi)