Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.keha-keskus.fi/ ja on päivitetty 28.3.2024.
Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden kolmannen osapuolen avustuksella.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto täyttää osittain lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG 2.2). Sivustolla olevat keskeiset puutteet on kuvattu jäljempänä tässä selosteessa.

Verkkosivuston saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen toimija maaliskuussa 2024. Saavutettavuus huomioidaan kaikkien uusien ominaisuuksien kehitystyössä.

Sisällöt tai toiminnot, jotka eivät ole vielä saavutettavia

1. Ei käytettävissä näppäimistöllä. Kaikkia toiminnallisia elementtejä ei voi käyttää näppäimistön tab painikkeella, koska ne eivät ole kohdistettavissa.

Saavutettavuusvaatimus, joka ei täyty: 2.1.1 Näppäimistö

 

2. Informatiivinen tekstivastineita puuttuu sivuilla olevista PDF tiedostoista. Kuvilla ei tekstivastineita.

Saavutettavuusvaatimus, joka ei täyty: 1.1.1 Ei-tekstuaalinen sisältö

 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, kerro niistä meille sähköpostitse osoitteella viestinta@keha-keskus.fi. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi ja vastaamme 14 päivän sisällä.

Valvontaviranomainen

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Käyttäjän oikeudet (saavutettavuusvaatimukset.fi)

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, saavutettavuuden valvonnan yksikkö, saavutettavuus@avi.fi, puhelinnumero 0295 016 000 (vaihde)