Kalatalous

 Svenska | English

ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus (KEHA-keskus) maksaa Euroopan meri- ja kalatalousrahastosta myönnetyt hanke- ja yritystuet sekä hylje- ja merimetsokorvaukset. Lisäksi KEHA-keskus käsittelee kalatalousalueiden selvitykset toiminta-avustusten käytöstä ja harkinnanvaraisten kalatalouden kunnostus- ja edistämishankkeiden maksatushakemukset.

Maksatushakemuksia koskevat tiedustelut kalatalousmaksut.keha(at)ely-keskus.fi.

Maksatushakemus toimitetaan

Jätä maksatushakemus EMKR-ohjelmasta Hyrrässä! Mikäli sähköisen asioinnin kautta maksatuksen hakeminen tuottaa pulmia, löydät maksatushakemuslomakkeen tältä sivulta. EMKR-lomakkeet ohjeineen löytyvät Suomi.fi-sivulta. Kalatalouden kunnostushankkeiden ja edistämisvarojen maksuhakemus- sekä kalatalousalueiden toiminta-avustuksen tilityslomakkeet löytyvät tulostettavina pdf-lomakkeina Suomi.fi-palveluportaalista.

Hakemuslomakkeet

  • Maksuhakemuslomakkeet löytyvät Suomi.fi-asiointiportaalista (maksatushakemus sekä ohje). Lomakkeet ovat käytettävissä sekä tulostettavina pdf-lomakkeina että tallennettavina doc-lomakkeina. Mikäli avustusta on haettusähköisesti aluehallinnon asiointipalvelun kautta, jätä maksatushakemus liitteineen asiointipalvelun maksatukset-välilehden kautta.

Euroopan meri- ja kalatalousrahaston maksatushakemukset

Kalatalouden edistämishankkeiden maksatushakemukset

Kalatalousalueiden toiminta-avustuksen käytön selvittäminen

Kalataloudellisten kunnostusavustusten maksatushakemukset

Muualla verkossa