Toimintamme

KEHA-keskuksessa hoidamme ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintotyön. Olemme keskittäneet osaamisen ja digityökalujen kehittämisen yhteen organisaatioon ja työskentelemme asiakkaiden kanssa samoissa tiloissa ympäri Suomea. Meitä on noin 550 asiantuntijaa Kantvikista Sallaan.

Kohtaamisissa ja palvelussa hyödynnämme laajasti virtuaalisia työvälineitä. Teemme työtä milloin virkapaikalla, milloin kotona tai matkoilla. Esimieskin voi olla satojen kilometrien päässä. Me KEHA-keskuksessa arvostamme myös joustavia työskentelymahdollisuuksia; voimme valita paikan, jossa paras tulos syntyy ja niin työ ja perhekin sopivat paremmin yhteen.

Me olemme moderni paikkariippumaton työyhteisö ja teemme asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa yhdessä parempaa yhteiskuntaa. Oman työmme kehittäminen on jatkuvaa.

KEHA-keskus - Ihan siinä vieressä!

› Tutustu toimintaan ja käytäntöihimme (pdf)

Toimeksiantajien lisäksi KEHA-keskuksen kumppaneita ovat

  • KEHA:n palveluita käyttävät ELY-keskukset ja TE-toimistot, ohjaavat tahot sekä muut palveluasiakkaat.
  • Palkeet, Hansel, Valtiokonttori, KEVA, VTV, Senaatti-kiinteistöt, VALTORI, JulkIT sekä IT- ja kehittämispalvelujen tarjoajat.

KEHA-keskus on perustettu 1.1.2015. KEHA-keskus muodostaa kumppaneineen verkoston, jolla voi tulevaisuudessa olla nykyistä yhtenäisemmät kehittämistavoitteet, osittain yhtenäinen toimintamalli ja mahdollisesti yhteisiä voimavaroja (kehittämisyhteisöt).

Arvomme ovat luotettavuus, rohkeus, tavoitettavuus sekä asiakaslähtöisyys.

KEHA-keskuksen perustamisen taustalla ovat

  • selvitysmies Rauno Saaren esitys,
  • ALKU-hanketta koskevan selonteon esitykset,
  • hallinnollisten tehtävien ja hallintoyksiköiden työn kehittämistä koskevan HALLIS-hankkeen linjaukset,
  • Aluehallinnon tietohallintopalveluyksikkö AHTI:n toimintaa koskeva selvitys,
  • Valtorin perustaminen sekä
  • valtion talous- ja henkilöstöhallinnon kehittämisohjelman KIEKU:n mukaiseen yhteiseen toimintamalliin ja tietojärjestelmään valmistautuminen.

› Asetus 1392/2014 suomeksi / på svenska
› Laki / Lag 1131/2014 suomeksi / på svenska