Toimintamme

 

KEHA-keskuksessa hoidamme ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintotyön. Olemme keskittäneet osaamisen ja digityökalujen kehittämisen yhteen organisaatioon ja työskentelemme asiakkaiden kanssa samoissa tiloissa ympäri Suomea. Meitä on noin 550 asiantuntijaa Kantvikista Sallaan.

Kohtaamisissa ja palvelussa hyödynnämme laajasti virtuaalisia työvälineitä. Teemme työtä milloin virkapaikalla, milloin kotona tai matkoilla. Esimieskin voi olla satojen kilometrien päässä. Me KEHA-keskuksessa arvostamme myös joustavia työskentelymahdollisuuksia; voimme valita paikan, jossa paras tulos syntyy ja niin työ ja perhekin sopivat paremmin yhteen.

Me olemme moderni paikkariippumaton työyhteisö ja teemme asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa yhdessä parempaa yhteiskuntaa. Oman työmme kehittäminen on jatkuvaa.

KEHA-keskus - Ihan siinä vieressä!

> Tutustu toimintaamme ja käytäntöihimme (pdf)

 

Toimeksiantajien lisäksi KEHAn kumppaneita ovat

 • KEHAn palveluita käyttävät ELYt ja TE-toimistot, ohjaavat tahot sekä muut palveluasiakkaat.
 • Palkeet, Hansel, Valtiokonttori, KEVA, VTV,  Senaatti-kiinteistöt, VALTORI, JulkIT sekä IT- ja kehittämispalvelujen tarjoajat 


KEHA muodostaa kumppaneineen verkoston, jolla voi tulevaisuudessa olla nykyistä yhtenäisemmät kehittämistavoitteet, osittain yhtenäinen toimintamalli ja  mahdollisesti yhteisiä voimavaroja (kehittämisyhteisöt)

KEHA-keskus on perustettu 1.1.2015.

 

Arvomme ovat luotettavuus, rohkeus, tavoitettavuus sekä asiakaslähtöisyys.

 

KEHA-keskuksen perustamisen taustalla ovat

  • selvitysmies Rauno Saaren esitys
  • ALKU-hanketta koskevan selonteon esitykset,
  • hallinnollisten tehtävien ja hallintoyksiköiden työn kehittämistä koskevan HALLIS-hankkeen linjaukset,
  • Aluehallinnon tietohallintopalveluyksikkö AHTIn toimintaa koskeva selvitys,
  • Valtorin perustaminen sekä
  • valtion talous- ja henkilöstöhallinnon kehittämisohjelman KIEKUn mukaiseen yhteiseen toimintamalliin ja tietojärjestelmään valmistautuminen.

Asetus 1392/2014    suomeksi  / på svenska
Laki / Lag 1131/2014 suomeksi  /   på svenska