Ohjaamokirjeen tilauslomake

 

Lisätietoa tapahtumasta

​​​​​​​​​​​​​​

Tapahtuman osallistumismaksu sekä ilmoittautumisten muutos- ja peruutusehdot

Osallistumismaksu laskutetaan tapahtuman jälkeen verkkolaskuna tai lähetetään organisaatiolle postitse (maksuaika 21 päivää, maksumuistutuksesta peritään viisi euroa).

Osallistumisen maksuton peruutus on mahdollista 15.12.2023 saakka. Osallistumisen voi peruuttaa ilmoittautumisen vahvistussähköpostissa olevan linkin kautta.

Osallistumismaksua ei hyvitetä 15.12.2023 jälkeen tehdystä peruutuksesta.

Esteen sattuessa osallistujan vaihtaminen ja rinnakkaisseminaarimuutokset on mahdollista tehdä kuluitta ilmoittautumisen vahvistussähköpostissa olevan linkin kautta 15.1.2023 mennessä.
Ilmoittautumiseen, muutoksiin ja peruutuksiin liittyvissä epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä osoitteeseen events.fi@cwt-me.com.

Sairaustapauksissa lääkärintodistuksella peruminen on maksutonta. Lääkärintodistuksesta tulee käydä ilmi tapahtuman aikainen este osallistumiselle. Lääkärintodistukset on toimitettava sähköpostitse 8.2.2024 menneessä osoitteeseen riia.mantsinen@ely-keskus.fi.

Laskutukseen liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen myyntilaskutus.keha@ely-keskus.fi.

Muistathan peruutustapauksessa perua myös muut matkaan liittyvät varauksesi.

 

Majoitus

Osallistujat huolehtivat itse majoitusvarauksistaan. Tapahtumapaikan lähistöllä on useita hotelleja, joissa on voimassa valtion Hansel-sopimushinnat. Vaihtoehtoina Clarion Hotel Helsingin lisäksi esimerkiksi Radisson Blue Seaside Hotel, Holiday Inn Helsinki West Ruoholahti, Hotel Ax ja Unity Helsinki.

Majoitusvaraus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Clarion Hotel Helsingissä on tapahtuman osallistujille rajallinen kiintiö, joka ei kata kaikkia osallistujia. Kiintiön ulkopuolella huoneet ovat varattavissa hotellien varaustilanteen mukaan.

Clarion Hotel Helsingin kiintiö:
Standard 1 hengen huone 119€ / yö
Standard 2 hengen huone 141 €/ yö

Majoitushintaan sisältyy alv, Clarionin aamiainen, kuntosalin ja asiakassaunojen ja uima-altaan käyttö aukioloaikojen mukaan.

Varauksia kiintiöstä voi tehdä myyntipalvelusta arkisin klo 8–17. Mainitsethan varausta tehdessäsi kiintiön nimen KEHA-keskus, monialaisen yhteistyön johtamisen päivät 2024.

  • reservations.cl.helsinki@strawberry.fi
  • puhelimitse: +358 9 3417 4551

Kaikkiin huonevarauksiin tulee ilmoittaa:

  • majoittujan nimi / majoittujien nimet
  • tulo- ja lähtöpäivä
  • luottokorttinumero ja kortin voimassaoloaika
  • sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Kukin majoittuja varaa ja maksaa oman huonevarauksensa. Huoneen maksu suoritetaan paikan päällä hotellissa. Yksittäinen kiintiöstä tehty huonevaraus voidaan peruuttaa kuluitta klo 16:00 mennessä tulopäivänä. Myöhäiset peruutukset ja no-show varaukset koko varausajan osalta veloitetaan varauksessa olevalta luottokortilta.